NHT®-vejleder - NHT Naturlig Hormonterapi®

Som behandler kan jeg tilbyde en vejledning i brugen af naturlige hormoner. Jeg er uddannet NHT®-vejleder hos Anette og Jens-Ole Paulin, som har skrevet bogen ”Naturlig hormonterapi - du har et valg”. I bogen skriver de om den omfattende forskning, som viser, hvordan naturlige hormoner kan hjælpe på en lang række sygdomme, og hvordan man med naturlige hormoner kan medvirke til en genopretning af hormonbalancen. Det er en rigtig god ide, at låne bogen på biblioteket, så man selv har en forståelse for principperne bag hormontesten og den efterfølgende vejledning.
Der er maser af videnskabelig information på nht.dk

 

Hvordan foregår en hormontest?

Min vejledning bygger på en spyttest af hormonniveauerne. På den måde får vi et objektivt billede af din hormonbalance - hvad der evt. mangler, og hvad der evt. er for meget af.

Testen analyseres i samarbejde med et tysk laboratorium og omfatter østradiol, østriol, progesteron, DHEA, testosteron og cortisol.
Du får tilsendt et testsæt, så du kan lave testen derhjemme. Jeg sender også en vejledning i, hvordan testen skal tages - det er en spytprøve, så den er let og smertefri. Testen tages om morgenen, hvor du kommer spyt i en lille beholder 3 gange med 1/2 times mellemrum. Når du har lavet prøven, sender du den til laboratoriet i den vedlagte kuvert, og du får tilsendt en skriftlig oversigt over resultatet, når det foreligger - typisk efter 2-3 uger.
 

Hvordan foregår konsultationen?

Et testresultat kan ikke stå alene. Det er individuelt, hvilke niveauer man har det godt med, og tallene skal vurderes i forhold til dine symptomer. Konsultationen bagefter omfatter en grundig gennemgang af dine symptomer, testresultaterne og faktorer, der påvirker din hormonbalance og inkluderer vejledning i, hvordan du kan genoprette hormonbalancen.
Du får også tilsendt et spørgeskema, som du skal udfylde. Det skal hjælpe mig med at vejlede korrekt, om hvad der kunne være af gode tiltag. Vejledningen omfatter også at vi får det på vitaminer, mineralerog, kost og andre faktorer, som kan være gavnlige i genopretning af kroppens balance.

 

Priser pr. 1. april 2022: 
 

1.  Hormontest med vejledning, efterfølgende konsultation á 1 times varighed og plan for genopretning, samt én opfølgende konsultation efter 3-6 mrd.:

3170,- (inkl. porto).
 

2.  Opfølgende hormontest med vejledning, efterfølgende konsultation á 45 min´s varighed og plan for genopretning

(max 12 mrd. efter første test): 
1740,- (inkl. porto).

Konsultationer kan være på klinikken eller over telefon. 

 

 

                                                                                      

Ring meget gerne og hør nærmere på mobil 29243202

 Eller skriv en mail på: post@ullapoulsen.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulla Poulsen   •   Rolighedsvej 27 Vester Aaby   •   5600 Faaborg   •   Mobil. 29 24 32 02   •   post@ullapoulsen.dk