Zoneterapi

Danskernes foretrukne alternative behandling

Zoneterapi er i øjeblikket danskernes foretrukne alternative behandlings-form. Mere end hver femte dansker (22,7 %) oplyser, at de på et eller andet tidspunkt i deres liv har brugt zoneterapi.

 

Blid og effektiv

Jeg tilbyder en blid og effektiv zoneterapiform kombineret med massage. Kroppens energier afbalanceres og spændinger i muskler og led løsnes. Behandlingen kan målrettes belastninger af kroppen i forbindelse med arbejde og idræt. Massage vil forstærke en behandling rettet mod muskler.

 

Muskulær zoneterapi

Til behandling af belastningsskader eller andre skader i bevægeapparatet anvender jeg muskulær zoneterapi kombineret med massage. Zoneterapien forstærker effekten af massagen og afbalancerer samtidig kroppen generelt.

 

TKM-zoneterapi

Selve zoneterapi-behandlingen er tryk og massage på udvalgte områder på fødderne. Den type zoneterapi, som jeg bruger kaldes for TKM-zoneterapi. Der behandles ud fra principperne i TCM, Traditionel Chinese Medicine, som også bruges af akupunktører. Det giver en præcis diagnose og behandling, som ikke giver kraftige udrensnings- og forværringssymptomer. Mange vil kunne mærke velvære fra første behandling. Behandlingen kan også hjælpe med at opretholde sundhed og forebygge ubalancer.

Ulla Poulsen   •   Rolighedsvej 27 Vester Aaby   •   5600 Faaborg   •   Mobil. 29 24 32 02   •   post@ullapoulsen.dk